داده ها یکی از مولفه های ارزشمند دنیای امروزی تلقی میشود و بدون شک جمع آوری و تحلیل داده ها برای سازمانها و شرکتها و حتی زندگی روزمره ی افراد سودمند است. پیشرفتهایی که در رسانه ها و ابزارهای ذخیره سازی داده ها صورت گرفته است، دغدغه های ما را در زمینه ی جمع آوری و نگهداری داده ها تا حدودی حل نموده است، اما مشکل چگونگی تحلیل این داده ها است. امروزه شما با حجم انبوهی از داده ها روبرو هستید و تحلیل حجم بالایی از داده ها نیز یک ضرورت است. یکی از علومی که امروزه در دنیا از اهمیت ویژهای برخوردار است و بی شک میتوان پیشرفت روزافزون آن را در بسیاری از کاربردهای علمی و صنعتی مشاهده نمود، علم داده کاوی است. داده کاوی همچون هر کاوش و تحلیل دیگری به دنبال گنجی از اطلاعات در میان اقیانوسی از داده ها است و رشد بیرویه ی داده ها اهمیت آن را دو چندان کرده است.
صاحبنظران، بویژه منبع شناسان در زمینه ی داده کاوی بهتر میدانند که کتاب پیش روی شما (منبع اصلی) یکی از ارزنده ترین کتابهایی است که در این حوزه به رشته ی تحریر درآمده است. از اینرو از میان کتابهای فراوانی که در این حوزه وجود دارد، به انتخاب و ترجمه ی کتاب مزبور همت گماشتیم. هدف این کتاب، بیان مفاهیم و تکنیکهای داده کاوی است. موضوعات به گونه ای در کتاب تنظیم شده اند که هم برای مبتدیان و هم برای حرفه ایها مناسب هستند، چون ابتدا مفاهیم و پایه های نظری بررسی میشوند و در ادامه شما میتوانید روشهای پیشرفته ی داده کاوی را مطالعه کنید.
مطالب کتاب در سیزده فصل گردآوری و تهیه شده است. مقدمه ای بر داده کاوی و همچنین بیانی اجمالی از مطالب کتاب را میتوانید در فصل اول مطالعه بفرمایید. گونه های متفاوت داده ها وخصوصیات هر یک از آنها در فصل دوم بررسی میشوند و در فصل سوم به سراغ روشهای پیش پردازش داده ها میرویم. فصلهای چهارم و پنجم به موضوع انبارش داده ها تخصیص داده شده است. کاوش الگوهای مکرر، مشارکتها وهمبستگیها موضوع فصلهای ششم و هفتم را تشکیل میدهند. مفاهیم پایه ای دسته بندی در فصل هشتم بیان میشوند و به دنبال آن روشهای پیشرفته ی آن در فصل نهم شرح داده شده اند. تحلیل خوشه بندی و روشهای پیشرفته ی آن موضوع فصلهای دهم و یازدهم است. فصلی مجزا برای انواع داده های پرت و روشهای شناسایی آن در نظر گرفته شده است. در فصل دوازدهم بیشتر درباره ی داده های پرت صحبت میکنیم. موضوع آخرین فصل کتاب هم روندهاومرزهای تحقیق در حوزه ی داده کاوی است.
مشخصات فایل:
عنوان: کتاب فارسی داده کاوی مفاهیم و تکنیک ها دکتر مهدی اسماعیلی
مولفین: مهدی اسماعیلی
ویرایش: –
ترجمه: –
تعداد صفحات: 315
زبان: فارسی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.