دانلود جزوه تاریخ اجتماعی شیعه پیام نور
تاريخ اجتماعي بُعد خاصي از تاريخ و نتيجه يك فرايند فكري، پس از رنسانس به حساب ميآيد. تحول مهم رنسانس، همانگونه كه بر بسياري از ابعاد زيستي و فكري تاثير گذاشت، تاريخ را نيز متحول ساخت. البته رسيدن به مرحله تاريخ اجتماعي پس از چند مرحله دگرگوني فكري در عرصه تاريخ و تحولات جامعه صورت گرفته است. تاريخ اجتماعي برايند مستقيم مكتب آنالاست. نكته قابل توجه در تاريخ اجتماعي همان بُعد مقابله آن با تفكر سنّتي حاكم بر تاريخ است. در اين شيوه، رويكرد تاريخ تودهاي و مردمي شده و نگاه به لايههاي زيرين جامعه معطوف ميشود.
براي تاريخ اجتماعي مثل بسياري از مفاهيم علوم انساني نميتوان تعريف دقيق فلسفي ارائه كرد، بلكه تنها ميتوان با توجه به كاركرد آن، به گونهاي آن را تعريف نمود كه براي مخاطب و خواننده مفهوم باشد : «تاريخ اجتماعي نوعي فهم از تاريخ است كه در مقام تحليل و تبيين حوادث به گرايشهاي فكري، ويژگيهاي اخلاقي و سبق و سياق زندگي عامّه مردم نيز به عنوان يك عامل اثرگذار بر روند حوادث، نگاه ميكند». تاريخ منهاي حاكميت يا توجه به اقشار پايين جامعه، يا توجه به روابط ميان همه انسانها، يا «دانش بررسي تاريخ گروهها يا فعاليتهاي اجتماعي» و… همه بخشي از كارويژههاي تاريخ اجتماعي را بازگو مينمايد.
اطلاعات فایل
نوع فایل: پیام نور | جزوه | تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی | الاهیات
گروه مخاطبان: داوطلبان کنکور ارشد پیام نور | دانشجویان دانشگاه پیام نور | کلیه دوست داران علم
عنوان: تاریخ اجتماعی شیعه
مولف/گرد آورنده: سیده سوسن فخرائی
مترجم: ندارد
ناشر: ندارد
ویراست/نوبت چاپ: ندارد
تعداد صفحات: 135
زبان: فارسی
* در صورتی که اطلاعات صحیح و قابل استنادی در مورد قسمت هایی که “نامشخص” پر شده است، دارید، آن را در قسمت نظرات برای ما ارسال کنید تا با کمک شما، آنچه که مورد نیاز بازدید کنندگان محترم سایت قبل از دانلود می باشد را بصورت صحیح و کامل در اختیارشان قرار دهیم. پیشاپیش از همکاری شما کمال قدردانی را بعمل می آوریم.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.