جزوه تاريخچه چوب شناسي پیام نور

نویسنده
تاریخ انتشار
23 مهر 1397
دسته بندی
تعداد بازدید
687 بازدید
24,000 تومان

دانلود جزوه تاريخچه چوب شناسي پیام نور
آخرین نسخه جزوه تاريخچه چوب شناسي پیام نور
برای استفاده دانشجویان دانشگاه پیام نور

بخشی از جزوه تاريخچه چوب شناسي پیام نور:

بی شك فراوان ترین ماده ی موجود در طبیعت كه از روزگاران گذشته مورد استفاده ی انسان ها داشته، چوب است. چوب،این ماده سخت كه ریشه، ساقه و شاخه ی درختان را تشكیل می دهد و بخش اعظم قسمت زیر پوست،تنه و شاخه درخت ها و درختچه ها را به وجود می آورد و تا حدی در گیاهان علفی هم مشاهده می شود، شامل دو قسمت است : الف (زنده چوب: قسمت خارجی مجاور پوست گیاه كه از لحاظ فیزیولوژی در واقع قسمت فعال چوب است .ب( دلچوب : در واقع قسمت داخلی درخت بوده و مركب از سلول های مرده است، از زنده چوب تیره تر و عموماً از آن سخت تر و بادوام تر است.گفتنی است كه هر قدر بر قطر و سن درخت افزوده شود، دلچوب هم بزرگتر می شود نا جایی كه قسمت اعظم تنه ی درخت را تشكیل می دهد.
چوب، در میان سایر مواد و مصالح مورد مصرف بشر دارای امتیازات عدیده یی است. از جمله آنكه به نسبت وزنش از سایر مصالح رایج – حتی فولاد – محكم تر است. تبدیل آن به ابعاد و اشكال و طرح های مورد نظر آسان تر است ، حرارت را منتقل نمی كند ، از سایر مصالح به نسبت ارزان تر است و… افزون بر آن با پیشرفت هایی كه در زمینه ی مقاوم ساختن چوب در مقابل حریق حاصل شده است ، فواید آن افزایش یافته است .

دانشگاه پیام نور در مهر ماه سال ۱۳۶۷ و در آغاز سال تحصیلی با شعار ” آموزش برای همه، همه وقت و همه جا” آغاز به کار کرد. پیام نور کلاسهای آموزشی دانشجویان خود را با توجه به علاقه دانشجویان به صورت نیمه حضوری و یا آموزش از راه دور در پی می گیرد. بر اساس اعلام سازمان علوم جهان اسلام دانشگاه پیام نور یکی از ده دانشگاه برتر جامع کشور شناخته شد.جنگلبان برای دانشجویان پیام نور دانلود جزوه پیام نور و دانلود نمونه سوال پیام نور برای دروس مختلف را در سایت جنگلبان قرار داده است

مشخصات فایل:
عنوان: جزوه تاريخچه چوب شناسي پیام نور
مولف: دانشگاه پیام نور
تعداد صفحات :62
زبان: فارسی

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *